TAG! TAG!

Tuesday, December 28, 2010

TAG!! Telah di tag cik zatul jadi,,,,, wajib la jawab bila budak comey ni dah tag. Haaa! Jawab jgn tak jawab~

1. apa benda paling penting dalam hidup korang?

- Family+ipod+laptop+hp? Hehe ;P


2. benda terakhir yg korang beli guna duit korang?

- Wrapper.


3. dimanakah korang melangsungkan perkahwinan korang dan apa temanya ?

- tak kesa la mane2, janji garden wedding, then warna boleh di runding. hahahahahaha..


4. adakah korang tengah bercinta sekarang ?

- BENCINTA ke?


5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?

- cintai pada mereka yang mencintai,bukan pada mereka yang di cintai. Haaaa. Pening x ayat? Mendalam ni :P


6. dimanakah korang selalu jumpa kekasih korang ?

- bila da turun kapal. Leh tak jawab gini?? hahaha


7. novel/buku/majalah yg terakhir dibeli ?

- buku garis2 untuk guna time kursus Infosys :P


8. nama penuh korang ?

- Nape mesti penuh?? Nama full macam mane? :P


9. antara mak ngan ayah.. mana lagi rapat ?

- Mak


10. namakan org yg korang betul2 nak jumpa dlm idup korang ?

- Rasulluah saw. Atok sebelah mak. Pakwe yang belakon dalam citer TRON tu. Nak naik Ducati dia sama2 ;) vroom!!vroomm!!


11. adakah korang basuh baju sendiri ?

- Tak Tak Tak, mesin basuh yang tolong basuh kan, apa guna beli mahal2 kalau tak guna kan :P


12. dimanakah tempat korang btul2 nak pegi ?

- Mecca+Madina, 7 wonders of the world. Europe back packing.


13. pilih satu.. peluk or cium ?

- HUG!!!!


14. beritahu 3 benda ttg orang bagi tag

- hantu karokeeee

- suke sengih+senyum

-adik junior yg comei!


15. lima benda yg paling disayangi dalam hidup

- Semua benda aku sayang, saya penyayang kan. Hahahaha!(naik bakul angkat sendiri )


16. lagu yang korang paling suka n selalu dengar ?

- All 400++songs in my ipod ;P


17. bila tarikh lahir n kat mana korang sambut ?

- 3hb 4 1989. Kat mana2 je, janji ade makan-makan


18. Rakan blogger yg korang nak tag

Cik Nad a.k.a adik manissssss ;)

Cik Aida a.k.a akak shuffle. :P
Miss.N a.k.a gojes!

dan mereka2 yang nak jwb tag ni. sila. sila

4 comments:

Abir Abhar said...

rindu kau tetibe

Adibah Amalina said...

auwwww.. so sweet!rindu ko jugak!

cuteyes said...

xley bla.. hantu karoke akak ckp kat zatul..?? haha.. yer lah agaknya kan? :) bila lg mau karok sama neh ?

Adibah Amalina said...

bila nak? jom2. akak pun gile karok gk. hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 28, 2010

TAG! TAG!

TAG!! Telah di tag cik zatul jadi,,,,, wajib la jawab bila budak comey ni dah tag. Haaa! Jawab jgn tak jawab~

1. apa benda paling penting dalam hidup korang?

- Family+ipod+laptop+hp? Hehe ;P


2. benda terakhir yg korang beli guna duit korang?

- Wrapper.


3. dimanakah korang melangsungkan perkahwinan korang dan apa temanya ?

- tak kesa la mane2, janji garden wedding, then warna boleh di runding. hahahahahaha..


4. adakah korang tengah bercinta sekarang ?

- BENCINTA ke?


5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?

- cintai pada mereka yang mencintai,bukan pada mereka yang di cintai. Haaaa. Pening x ayat? Mendalam ni :P


6. dimanakah korang selalu jumpa kekasih korang ?

- bila da turun kapal. Leh tak jawab gini?? hahaha


7. novel/buku/majalah yg terakhir dibeli ?

- buku garis2 untuk guna time kursus Infosys :P


8. nama penuh korang ?

- Nape mesti penuh?? Nama full macam mane? :P


9. antara mak ngan ayah.. mana lagi rapat ?

- Mak


10. namakan org yg korang betul2 nak jumpa dlm idup korang ?

- Rasulluah saw. Atok sebelah mak. Pakwe yang belakon dalam citer TRON tu. Nak naik Ducati dia sama2 ;) vroom!!vroomm!!


11. adakah korang basuh baju sendiri ?

- Tak Tak Tak, mesin basuh yang tolong basuh kan, apa guna beli mahal2 kalau tak guna kan :P


12. dimanakah tempat korang btul2 nak pegi ?

- Mecca+Madina, 7 wonders of the world. Europe back packing.


13. pilih satu.. peluk or cium ?

- HUG!!!!


14. beritahu 3 benda ttg orang bagi tag

- hantu karokeeee

- suke sengih+senyum

-adik junior yg comei!


15. lima benda yg paling disayangi dalam hidup

- Semua benda aku sayang, saya penyayang kan. Hahahaha!(naik bakul angkat sendiri )


16. lagu yang korang paling suka n selalu dengar ?

- All 400++songs in my ipod ;P


17. bila tarikh lahir n kat mana korang sambut ?

- 3hb 4 1989. Kat mana2 je, janji ade makan-makan


18. Rakan blogger yg korang nak tag

Cik Nad a.k.a adik manissssss ;)

Cik Aida a.k.a akak shuffle. :P
Miss.N a.k.a gojes!

dan mereka2 yang nak jwb tag ni. sila. sila

4 comments:

Abir Abhar said...

rindu kau tetibe

Adibah Amalina said...

auwwww.. so sweet!rindu ko jugak!

cuteyes said...

xley bla.. hantu karoke akak ckp kat zatul..?? haha.. yer lah agaknya kan? :) bila lg mau karok sama neh ?

Adibah Amalina said...

bila nak? jom2. akak pun gile karok gk. hihihihi