Azam?? Zam-Zam ala Kazam!!

Tuesday, December 28, 2010

Dah nak masuk 2011 la!! Aah kan, sekejap je rasa.

Thank you Allah, :') merasa jugak tahun 2011. Tahun 2010 tak ingat apa azam nya, yela, ingat konon-konon pakai kepala je. Tak catit mana-mana, last-last baru pertengahan tahun tak ingat apa pun kan....

Haaaaa, biasa la, cam jawab soalan exam gak, waktu nak exam menghafal bagai nak gila, tido dengan notes, makan menghadap notes,, lepas exam je, automatic hilang la segala yang di hafal tu. Bila lecturer tanya next sem nya, jawab "Eh, ada belajar ke tu dulu?" maklumlaaa, study last minit kan. ;) hehehe

Ok, so azam tahun 2011 ni, nak catat dalam blog, so bila lupa. Ada yang ingat kan. Bila telupa boleh buka tengok balik, kalau tulis dalam buku je, sah-sah beberape bulan lepas tu buku tu akan hilang, terselit bawah katil ke, terselit belakang almari ke, kuceng gendut aku try makan ke,, kan, kan :P

So, here goes!
Azam 2011!!
  • Kalau boleh, nak penuh solat. Tak mau ada Ter"miss",Ter"tido",Ter"malas" kecuali time peot tak pe :P
  • Nak cuba banyak kan bersabar (aliah &caca buat salah tetap kak iba marah ok? :P)
  • Nak kurang kan melawan cakap, if kena tegur diam ok cik Diba?. Heeee~
  • Nak turun kan berat until 49kgs(tetiba kan!)
  • Nak try senyum sebanyak mungkin sebab budak2 junior ni dok komen, "kak diba. kak diba ni perangai budak-budak, tapi da tua!!" So tepaksa mengawet muda kan diri supaya leh childish tanpa sebarang prejudis. ceit~

Johore Matriculation (2007)


Kematangan yang terserlah( 2006). Skang pun same je perangai.:P


1 comments:

ceqJAY said...

aku suke pic kmj tuh.rindu korg..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 28, 2010

Azam?? Zam-Zam ala Kazam!!


Dah nak masuk 2011 la!! Aah kan, sekejap je rasa.

Thank you Allah, :') merasa jugak tahun 2011. Tahun 2010 tak ingat apa azam nya, yela, ingat konon-konon pakai kepala je. Tak catit mana-mana, last-last baru pertengahan tahun tak ingat apa pun kan....

Haaaaa, biasa la, cam jawab soalan exam gak, waktu nak exam menghafal bagai nak gila, tido dengan notes, makan menghadap notes,, lepas exam je, automatic hilang la segala yang di hafal tu. Bila lecturer tanya next sem nya, jawab "Eh, ada belajar ke tu dulu?" maklumlaaa, study last minit kan. ;) hehehe

Ok, so azam tahun 2011 ni, nak catat dalam blog, so bila lupa. Ada yang ingat kan. Bila telupa boleh buka tengok balik, kalau tulis dalam buku je, sah-sah beberape bulan lepas tu buku tu akan hilang, terselit bawah katil ke, terselit belakang almari ke, kuceng gendut aku try makan ke,, kan, kan :P

So, here goes!
Azam 2011!!
  • Kalau boleh, nak penuh solat. Tak mau ada Ter"miss",Ter"tido",Ter"malas" kecuali time peot tak pe :P
  • Nak cuba banyak kan bersabar (aliah &caca buat salah tetap kak iba marah ok? :P)
  • Nak kurang kan melawan cakap, if kena tegur diam ok cik Diba?. Heeee~
  • Nak turun kan berat until 49kgs(tetiba kan!)
  • Nak try senyum sebanyak mungkin sebab budak2 junior ni dok komen, "kak diba. kak diba ni perangai budak-budak, tapi da tua!!" So tepaksa mengawet muda kan diri supaya leh childish tanpa sebarang prejudis. ceit~

Johore Matriculation (2007)


Kematangan yang terserlah( 2006). Skang pun same je perangai.:P


1 comments:

ceqJAY said...

aku suke pic kmj tuh.rindu korg..=)