5 Jenis Orang yang Patut di Baling TAHI!

Monday, November 15, 2010
Wassup guys!!

Wow, terasa western style siot. Memandang kan remaja skang ni lebih suka cara dan style orang potih, kalau boleh dri A-Z nak ikot, so aku kene ar memoden kan diri biar jadi western sikit jugak kan. Macam lagu digi tu kan, "i will follow u!" (nyayi sekuat hati).

Ok, entry kali ni, nak senarai kan 5 ciri-ciri orang yang patut di baling TAHI kalau anda terserempak :

1)Minah Sanggap dan Mamat Keleper.

If jumpa mana-mana couple tepi jalan, yang tengah buat project or bergesel-gesel sambil beromen tepi jalan., sila kutip tahi-tahi yang anda jumpa tepi jalan dan lempar kat Si sanggap dan Si keleper ni. Orang yang muka tembok dan tak tahu malu macam ni, ni la cara kita nak layan. Bila perangai busuk macam ni, elok la kita lempar kan tahi je, supaya diaorang tahu, macam mana nye busuk nye perangai diaorang.

2) Orang-orang yang pandang je minah sanggap and mamat keleper beromen sambil buat 'Dunno'

Kalau minah sanggap dan mamat keleper beromen tepi jalan, memang wajib la kita lempar najis. Tapi kalau orang kat sekeliling tu buat 'dunno' je, as if kita kat London or Miami, lebih afdal kita lempar tahi 2 kali ganda besar nye pada mereka-mereka ni. Lebih-lebih lagi bila dia orang pandang dengan pandangan tak berkelip. Macam enjoy tayangan telenovela sambil makan popcorn. Sila la baling tahi 2 kali ganda lebih besar pada mereka-mereka ni ye. Sebab diaorang ni "useless people in our society'.

3) Si perakam video Si sanggap dan Si keleper.

Tuan director-tuan director yang tak bertauliah ni, elok lah di lempar tahi gajah sebab mak ayah bagi hp bertujuan untuk memudah kan urusan anak-anak. Senang nak call tanya anak diaorang kat mana, bukan suh buat video rakaman orang beromen tepi jalan atau kat semak-semak 'lubuk tipah'.

4) Budak sekolah tak cukup umur yang bajet samseng

Budak-budak ni kalau jumpe, ketuk kepala sekor-sekor dulu. Pastu baru la baling dengan tahi. Bajet diri tu samseng, jadi kita kena tunjuk kan kita lagi samseng dari diaorang. So bila jumpa orang macam ni, lepas ketuk kepala and baling tahi, buat muka samseng 24 kali.

5) Mak Bapak yang terlalu 'Sporting' & 'Western Thinker'.

Anak: "Mummy, Daddy. Video i masuk facebook. ber "wet kiss" tepi jalan depan pavi".
Mummy Daddy: "Wow, femes anak mummy, i proud of u darling!, maybe i should learn how to kiss from u(kenyit mata kat sang anak)"

Anak: "Dad. i baru ketuk kepala pengemis, they can't do nothing bout it. Hero tak Saya?"
Mummy Daddy: "Takpe sayang, ketuk je selalu. Siapa berani saman anak i. Do anything u like boy"

Hah!, orang mcm ni, kalau jumpa, bukan setakat batu and tahi jumpe tepi jalan tu korang kutip nak baling. Kutip segala ape benda yang jalan tu. Baling dengan kelajuan 10 kali ganda kuasa kuda!

Ok, Sekian saje sesi mengeji kali ni.
Adios~


Minah Sanggap dan Mamat Keleper



video


Samseng Jalanan Tak Cukup Umur



video

Betul Ke ni Orang Cakap?!!!

Friday, November 12, 2010
Betul ke orang cakap..kalau lah..............................


Kalau perempuan cantik pendiam

Lelaki akan kata:
Wow!ciri2 isteri idaman...

Kalau perempuan tak cantik pendiam

Lelaki akan kata:
Tak reti berkomunikasi agaknyer...



Kalau perempuan cantik berbuat jahat

Lelaki akan kata:
Mesti ada krisis nih...kesiannyer...

Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat

Lelaki akan kata: Dah la tak lawa,perangai plak mcm tenuk!!



Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan

Lelaki akan kata:
Wow!heroin sejati...

Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan

Lelaki akan kata:
Hmm...taktik nak ngorat la tu...



Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome

Lelaki akan kata:
Ok la...bagai pinang d belah empat belas...

Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome

Lelaki akan kata:
Kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...



Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih

Lelaki akan kata:
Buta kayu btol mamat tu!!

Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih

Lelaki akan kata:
Memang Patut pon kena reject...



Kalau perempuan cantik bawa BMW

Lelaki akan kata:
Wah, dah la cantik, berkerjaya pulak tu!

Kalau perempuan tak cantik bawa BMW

Lelaki akan kata:
Ni mesti kete pinjam ni!



Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki

Lelaki akan kata:
Wah...caringnyer..Ade sifat keibuan gitu.

Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki

Lelaki akan kata:
Eleh,gedik la tu...Saje nak tunjuk rajin depan aku



Kalau perempuan cantik bersedih hati

Lelaki akan kata:
Don't worry,i will make u happy forever...

Kalau perempuan tak cantik bersedih hati

Lelaki akan kata:
Sikit2 nangis! Minah leleh la ko ni! piraaahhh!!



Kalau perempuan cantik pandai masak

Lelaki akan kata:
Dah la lawa,pandai masak plak tu.Untung siape dapat dia..

Kalau perempuan tak cantik pandai masak

Lelaki akan kata:
Entah2 lauk beli kat kedai, pastu pura2 la masak. Taktik biase ni



Kalau perempuan cantik main2 miskol

Lelaki akan kata:
Syoknye!!rindu la tu...

Kalau perempuan tak cantik main2 miskol

Lelaki akan kata:
Ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!



Kalau perempuan cantik hantar email hari2

Lelaki akan kata:
Suke nyer hati ni...!!

Kalau perempuan tak cantik hantar2 email

Lelaki akan kata:
Eh, meluat aku. Asik2 minah ni punye email!



Suka tengok Citer ni!! 200 pounds of beauty



Sob..sob.. :'(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 15, 2010

5 Jenis Orang yang Patut di Baling TAHI!

Wassup guys!!

Wow, terasa western style siot. Memandang kan remaja skang ni lebih suka cara dan style orang potih, kalau boleh dri A-Z nak ikot, so aku kene ar memoden kan diri biar jadi western sikit jugak kan. Macam lagu digi tu kan, "i will follow u!" (nyayi sekuat hati).

Ok, entry kali ni, nak senarai kan 5 ciri-ciri orang yang patut di baling TAHI kalau anda terserempak :

1)Minah Sanggap dan Mamat Keleper.

If jumpa mana-mana couple tepi jalan, yang tengah buat project or bergesel-gesel sambil beromen tepi jalan., sila kutip tahi-tahi yang anda jumpa tepi jalan dan lempar kat Si sanggap dan Si keleper ni. Orang yang muka tembok dan tak tahu malu macam ni, ni la cara kita nak layan. Bila perangai busuk macam ni, elok la kita lempar kan tahi je, supaya diaorang tahu, macam mana nye busuk nye perangai diaorang.

2) Orang-orang yang pandang je minah sanggap and mamat keleper beromen sambil buat 'Dunno'

Kalau minah sanggap dan mamat keleper beromen tepi jalan, memang wajib la kita lempar najis. Tapi kalau orang kat sekeliling tu buat 'dunno' je, as if kita kat London or Miami, lebih afdal kita lempar tahi 2 kali ganda besar nye pada mereka-mereka ni. Lebih-lebih lagi bila dia orang pandang dengan pandangan tak berkelip. Macam enjoy tayangan telenovela sambil makan popcorn. Sila la baling tahi 2 kali ganda lebih besar pada mereka-mereka ni ye. Sebab diaorang ni "useless people in our society'.

3) Si perakam video Si sanggap dan Si keleper.

Tuan director-tuan director yang tak bertauliah ni, elok lah di lempar tahi gajah sebab mak ayah bagi hp bertujuan untuk memudah kan urusan anak-anak. Senang nak call tanya anak diaorang kat mana, bukan suh buat video rakaman orang beromen tepi jalan atau kat semak-semak 'lubuk tipah'.

4) Budak sekolah tak cukup umur yang bajet samseng

Budak-budak ni kalau jumpe, ketuk kepala sekor-sekor dulu. Pastu baru la baling dengan tahi. Bajet diri tu samseng, jadi kita kena tunjuk kan kita lagi samseng dari diaorang. So bila jumpa orang macam ni, lepas ketuk kepala and baling tahi, buat muka samseng 24 kali.

5) Mak Bapak yang terlalu 'Sporting' & 'Western Thinker'.

Anak: "Mummy, Daddy. Video i masuk facebook. ber "wet kiss" tepi jalan depan pavi".
Mummy Daddy: "Wow, femes anak mummy, i proud of u darling!, maybe i should learn how to kiss from u(kenyit mata kat sang anak)"

Anak: "Dad. i baru ketuk kepala pengemis, they can't do nothing bout it. Hero tak Saya?"
Mummy Daddy: "Takpe sayang, ketuk je selalu. Siapa berani saman anak i. Do anything u like boy"

Hah!, orang mcm ni, kalau jumpa, bukan setakat batu and tahi jumpe tepi jalan tu korang kutip nak baling. Kutip segala ape benda yang jalan tu. Baling dengan kelajuan 10 kali ganda kuasa kuda!

Ok, Sekian saje sesi mengeji kali ni.
Adios~


Minah Sanggap dan Mamat Keleper



video


Samseng Jalanan Tak Cukup Umur



video

Friday, November 12, 2010

Betul Ke ni Orang Cakap?!!!

Betul ke orang cakap..kalau lah..............................


Kalau perempuan cantik pendiam

Lelaki akan kata:
Wow!ciri2 isteri idaman...

Kalau perempuan tak cantik pendiam

Lelaki akan kata:
Tak reti berkomunikasi agaknyer...



Kalau perempuan cantik berbuat jahat

Lelaki akan kata:
Mesti ada krisis nih...kesiannyer...

Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat

Lelaki akan kata: Dah la tak lawa,perangai plak mcm tenuk!!



Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan

Lelaki akan kata:
Wow!heroin sejati...

Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan

Lelaki akan kata:
Hmm...taktik nak ngorat la tu...



Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome

Lelaki akan kata:
Ok la...bagai pinang d belah empat belas...

Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome

Lelaki akan kata:
Kesian...mst dah kena bomoh lelaki tu...



Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih

Lelaki akan kata:
Buta kayu btol mamat tu!!

Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasih

Lelaki akan kata:
Memang Patut pon kena reject...



Kalau perempuan cantik bawa BMW

Lelaki akan kata:
Wah, dah la cantik, berkerjaya pulak tu!

Kalau perempuan tak cantik bawa BMW

Lelaki akan kata:
Ni mesti kete pinjam ni!



Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki

Lelaki akan kata:
Wah...caringnyer..Ade sifat keibuan gitu.

Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki

Lelaki akan kata:
Eleh,gedik la tu...Saje nak tunjuk rajin depan aku



Kalau perempuan cantik bersedih hati

Lelaki akan kata:
Don't worry,i will make u happy forever...

Kalau perempuan tak cantik bersedih hati

Lelaki akan kata:
Sikit2 nangis! Minah leleh la ko ni! piraaahhh!!



Kalau perempuan cantik pandai masak

Lelaki akan kata:
Dah la lawa,pandai masak plak tu.Untung siape dapat dia..

Kalau perempuan tak cantik pandai masak

Lelaki akan kata:
Entah2 lauk beli kat kedai, pastu pura2 la masak. Taktik biase ni



Kalau perempuan cantik main2 miskol

Lelaki akan kata:
Syoknye!!rindu la tu...

Kalau perempuan tak cantik main2 miskol

Lelaki akan kata:
Ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!



Kalau perempuan cantik hantar email hari2

Lelaki akan kata:
Suke nyer hati ni...!!

Kalau perempuan tak cantik hantar2 email

Lelaki akan kata:
Eh, meluat aku. Asik2 minah ni punye email!



Suka tengok Citer ni!! 200 pounds of beauty



Sob..sob.. :'(