Facebook yang Annoying!

Sunday, July 25, 2010
OK.Facebook semakin 'Annoying' sekarang. WTH.
Baru-baru ni aku post =

When i say "Nothing", it always means SOMETHING!


kenapa aku post macam tu? Suka hati aku la kan, Facebook aku, wall aku, aku punya suka la. So ada sorang mamat ni, dengan nama konon2 nye 'Pahlawan Setia' comment kat post aku

pahlawan setia = Wutever!

Hahahaha!!!. hello, bukan aku add ko, ko add aku, lagipun, suka hati aku la nak tulis status ape, account aku, bukan ko kan??

Lagi satu hal,, aku cukup2 benci, bila lelaki start poyo dengan aku dalam tu,,


Syok sendiri ke ape ni? dah la aku tak kenal, tiba-tiba chat and cakap aku rindu dia. Dah mereng or dah biol??



Paling sedih, bila ada suami orang, online pukul 2-4 pagi, minta attention kat aku. Common la weyh!!! Baik pergi tido awal, boleh hantar anak korang pegi sekolah esok! WT 'Fish'!

So, kesimpulan nye, ASSHOLE keep away urself away from me. Nanti kang tak pasal-pasal kena maki berbakul-bakul! Sekian!



5 comments:

Nadia Helena said...

sbb tu aku sllu offline chat.. hehe..

afiff edogawa said...

mamat tu mereng ke??
ke salah org...
aku dlu pnh kene gak.. rupenye dye salah org.. nk klik kat balak dye tp terklik kat aku... wakaka... lawak giler... dahla chat jiwang2... nk muntah pon ade.. kuikuikui

gadis hijau disitu said...

huhu..bese r tu...
klo dorg da ckp len mcm better block atau remove tros je..x gne simpan2 dah..hehe

Adibah Amalina said...

mamat tu sangap kot. huhu
seryes nak muntah.

jura said...

ouhhh..mamat nie ...
ak rase ada dlm list pending request fb ak...
malas nk approve org tak knal skng..
tp berusaha die poke ak..haihhh...miang kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, July 25, 2010

Facebook yang Annoying!

OK.Facebook semakin 'Annoying' sekarang. WTH.
Baru-baru ni aku post =

When i say "Nothing", it always means SOMETHING!


kenapa aku post macam tu? Suka hati aku la kan, Facebook aku, wall aku, aku punya suka la. So ada sorang mamat ni, dengan nama konon2 nye 'Pahlawan Setia' comment kat post aku

pahlawan setia = Wutever!

Hahahaha!!!. hello, bukan aku add ko, ko add aku, lagipun, suka hati aku la nak tulis status ape, account aku, bukan ko kan??

Lagi satu hal,, aku cukup2 benci, bila lelaki start poyo dengan aku dalam tu,,


Syok sendiri ke ape ni? dah la aku tak kenal, tiba-tiba chat and cakap aku rindu dia. Dah mereng or dah biol??



Paling sedih, bila ada suami orang, online pukul 2-4 pagi, minta attention kat aku. Common la weyh!!! Baik pergi tido awal, boleh hantar anak korang pegi sekolah esok! WT 'Fish'!

So, kesimpulan nye, ASSHOLE keep away urself away from me. Nanti kang tak pasal-pasal kena maki berbakul-bakul! Sekian!



5 comments:

Nadia Helena said...

sbb tu aku sllu offline chat.. hehe..

afiff edogawa said...

mamat tu mereng ke??
ke salah org...
aku dlu pnh kene gak.. rupenye dye salah org.. nk klik kat balak dye tp terklik kat aku... wakaka... lawak giler... dahla chat jiwang2... nk muntah pon ade.. kuikuikui

gadis hijau disitu said...

huhu..bese r tu...
klo dorg da ckp len mcm better block atau remove tros je..x gne simpan2 dah..hehe

Adibah Amalina said...

mamat tu sangap kot. huhu
seryes nak muntah.

jura said...

ouhhh..mamat nie ...
ak rase ada dlm list pending request fb ak...
malas nk approve org tak knal skng..
tp berusaha die poke ak..haihhh...miang kot.