Facebook yang Annoying!

Sunday, July 25, 2010
OK.Facebook semakin 'Annoying' sekarang. WTH.
Baru-baru ni aku post =

When i say "Nothing", it always means SOMETHING!


kenapa aku post macam tu? Suka hati aku la kan, Facebook aku, wall aku, aku punya suka la. So ada sorang mamat ni, dengan nama konon2 nye 'Pahlawan Setia' comment kat post aku

pahlawan setia = Wutever!

Hahahaha!!!. hello, bukan aku add ko, ko add aku, lagipun, suka hati aku la nak tulis status ape, account aku, bukan ko kan??

Lagi satu hal,, aku cukup2 benci, bila lelaki start poyo dengan aku dalam tu,,


Syok sendiri ke ape ni? dah la aku tak kenal, tiba-tiba chat and cakap aku rindu dia. Dah mereng or dah biol??



Paling sedih, bila ada suami orang, online pukul 2-4 pagi, minta attention kat aku. Common la weyh!!! Baik pergi tido awal, boleh hantar anak korang pegi sekolah esok! WT 'Fish'!

So, kesimpulan nye, ASSHOLE keep away urself away from me. Nanti kang tak pasal-pasal kena maki berbakul-bakul! Sekian!



Saya akan rindu Si Gendut ini

Saturday, July 10, 2010
Dalam masa 24 jam, semester baru akan mula, Senior Year baby!!! Tinggal lagi setahun je,, ermm, tapi bila dah cuti lama ni, rasa ,macam berat hati nak tinggal kan rumah, mak, ayah, adik-adik ku yang degil, mickey(kuceng ku yang gendut gile pasal suka lapar , makan tapi malas tak kira waktu) dan mr.Fluffy( rabit gile yang suka melompat-lompat macam kena sawan).

Tapi paling rindu Si kuceng gendut ni kot pasal time aku sedih je, mesti dia "cheer up" aku dengan aksi-aksi dia yang gedix giler tuh!!


Muka Seposen Mickey

















(Rutin si gendut ni, setiap hari, tak kira waktu, kalau dia lapar, dia sure akan meooowwww depan pintu aku sekuat mungkin, lepas tu, aku keluar je, buat muka seposen!)



Lepas kenyang, naik bilik aku, sambung tido atas katil, pastu demand nak kene bukak air cond!















(Perut memboyot)


Macam mana tak memboyot, tahap malas dia, sampai makan sambil baring pastu kepala pusing ke mangkuk, makan sambil baring weyh!!



Tapi, tak leh gak nak salah kan Si Mickey jugak bila dia suka tido, pasal dia belajar dari tuan dia lagi satu ni, hehehe




















(Aksi kuceng dan tuan kuceng)


Lepas ni, sure rindu semua ni!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, July 25, 2010

Facebook yang Annoying!

OK.Facebook semakin 'Annoying' sekarang. WTH.
Baru-baru ni aku post =

When i say "Nothing", it always means SOMETHING!


kenapa aku post macam tu? Suka hati aku la kan, Facebook aku, wall aku, aku punya suka la. So ada sorang mamat ni, dengan nama konon2 nye 'Pahlawan Setia' comment kat post aku

pahlawan setia = Wutever!

Hahahaha!!!. hello, bukan aku add ko, ko add aku, lagipun, suka hati aku la nak tulis status ape, account aku, bukan ko kan??

Lagi satu hal,, aku cukup2 benci, bila lelaki start poyo dengan aku dalam tu,,


Syok sendiri ke ape ni? dah la aku tak kenal, tiba-tiba chat and cakap aku rindu dia. Dah mereng or dah biol??



Paling sedih, bila ada suami orang, online pukul 2-4 pagi, minta attention kat aku. Common la weyh!!! Baik pergi tido awal, boleh hantar anak korang pegi sekolah esok! WT 'Fish'!

So, kesimpulan nye, ASSHOLE keep away urself away from me. Nanti kang tak pasal-pasal kena maki berbakul-bakul! Sekian!



Saturday, July 10, 2010

Saya akan rindu Si Gendut ini

Dalam masa 24 jam, semester baru akan mula, Senior Year baby!!! Tinggal lagi setahun je,, ermm, tapi bila dah cuti lama ni, rasa ,macam berat hati nak tinggal kan rumah, mak, ayah, adik-adik ku yang degil, mickey(kuceng ku yang gendut gile pasal suka lapar , makan tapi malas tak kira waktu) dan mr.Fluffy( rabit gile yang suka melompat-lompat macam kena sawan).

Tapi paling rindu Si kuceng gendut ni kot pasal time aku sedih je, mesti dia "cheer up" aku dengan aksi-aksi dia yang gedix giler tuh!!


Muka Seposen Mickey

















(Rutin si gendut ni, setiap hari, tak kira waktu, kalau dia lapar, dia sure akan meooowwww depan pintu aku sekuat mungkin, lepas tu, aku keluar je, buat muka seposen!)



Lepas kenyang, naik bilik aku, sambung tido atas katil, pastu demand nak kene bukak air cond!















(Perut memboyot)


Macam mana tak memboyot, tahap malas dia, sampai makan sambil baring pastu kepala pusing ke mangkuk, makan sambil baring weyh!!



Tapi, tak leh gak nak salah kan Si Mickey jugak bila dia suka tido, pasal dia belajar dari tuan dia lagi satu ni, hehehe




















(Aksi kuceng dan tuan kuceng)


Lepas ni, sure rindu semua ni!