Sebab Kenapa Perlu Blaja Lap Dance Dan Pakai Mini Skirt..

Tuesday, June 22, 2010


~NiCe Outfit Ni~






Pernah tak dengar pasal lelaki yang suruh isteri dia bertudung tapi akhir nya lari kejar perempuan yang seksi, tak bertudung dan meletop habis??

Bila dengar macam ni, macam geram je kan,, ape punya jantan lah, suruh bini tutup litup, last-last pergi kejar perempuan yang suka terkinja2 menari kat disco, yang seksi sana sini yang baju tersembul semua.

Pikir-pikir memang geram, tapikan, tak kan nak give up macam tu je kan? Kalau perempuan tu seksi, kita pun boleh seksi, tapi bukan dengan cara pakai baju tak cukup kain dan terkinja-kinja kat disco jugak macam perempuan-perempuan low class tu.


Wanita yang bertudung, tak perlu lah tanggal tudung dan pakai seksi-seksi juga bila keluar sebab rasa tercabar tengok wanita seksi yang lain.Bak kata pepatah, "Kalau orang terjun banggunan, tak kan la kita nak ikut terjun jugak kan?"

So be smart gals! We are more attractive then them ,frankly speaking. Bila kita tutup, orang lagi tertanya-tanya, orang lagi nak tau, tapi kalau dah tunjuk habis?? Then tak ada apa yang menarik dah, sebab semua orang dah tengok..

Kita boleh pakai seksi-seksi, pakai mini skirt, pakai la baju singkat mana or seksi mana pun, BOLEH! Tapi bila kat rumah, pakai cantik-cantik, pakai lah seksi-seksi untuk husband kita je,OK???


Blaja lah lap dance or poll dance or dirty dance. Anything! Tak apa blaja benda-benda tu, but praktik kan pada suami korang je, bukan kat jantan nite club.


So, Gals! next time ur husband or ur bf jeling kat gals yang seksi-seksi tu, jangan marah, instead, u lawan balik. Dress up cantik-cantik, Make up cantik-cantik, Pakai seksi-seksi, and get back ur husband attention. Yang belum kawen pulak, yang mana bf suka jeling-jeling tu, takpe, biar je, tunggu dah kawen, then buat apa i cakap ni. Let them know that they are lucky to have u and when they see how sexy u gals could turn out to be, they will be glad because only they have the opportunity to see it.

;P


BRING IT ON BABY!!

7 comments:

Sachi Asukai said...

wow!superb!huhu..nice entri dear=)

Azah Arjuna said...

suka jugak! good one diba :)

Adibah Amalina said...

*blushing*
thanks gals!

afiff edogawa said...

nice video... haha... laki ke pompuan tu?

Adibah Amalina said...

afiff, ko teka la. hahaha

:P

zackpeace69 said...

bagos2...
bk sket pemikiran org skrg...
=)

ain abdul halim said...

nice babe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, June 22, 2010

Sebab Kenapa Perlu Blaja Lap Dance Dan Pakai Mini Skirt..



~NiCe Outfit Ni~






Pernah tak dengar pasal lelaki yang suruh isteri dia bertudung tapi akhir nya lari kejar perempuan yang seksi, tak bertudung dan meletop habis??

Bila dengar macam ni, macam geram je kan,, ape punya jantan lah, suruh bini tutup litup, last-last pergi kejar perempuan yang suka terkinja2 menari kat disco, yang seksi sana sini yang baju tersembul semua.

Pikir-pikir memang geram, tapikan, tak kan nak give up macam tu je kan? Kalau perempuan tu seksi, kita pun boleh seksi, tapi bukan dengan cara pakai baju tak cukup kain dan terkinja-kinja kat disco jugak macam perempuan-perempuan low class tu.


Wanita yang bertudung, tak perlu lah tanggal tudung dan pakai seksi-seksi juga bila keluar sebab rasa tercabar tengok wanita seksi yang lain.Bak kata pepatah, "Kalau orang terjun banggunan, tak kan la kita nak ikut terjun jugak kan?"

So be smart gals! We are more attractive then them ,frankly speaking. Bila kita tutup, orang lagi tertanya-tanya, orang lagi nak tau, tapi kalau dah tunjuk habis?? Then tak ada apa yang menarik dah, sebab semua orang dah tengok..

Kita boleh pakai seksi-seksi, pakai mini skirt, pakai la baju singkat mana or seksi mana pun, BOLEH! Tapi bila kat rumah, pakai cantik-cantik, pakai lah seksi-seksi untuk husband kita je,OK???


Blaja lah lap dance or poll dance or dirty dance. Anything! Tak apa blaja benda-benda tu, but praktik kan pada suami korang je, bukan kat jantan nite club.


So, Gals! next time ur husband or ur bf jeling kat gals yang seksi-seksi tu, jangan marah, instead, u lawan balik. Dress up cantik-cantik, Make up cantik-cantik, Pakai seksi-seksi, and get back ur husband attention. Yang belum kawen pulak, yang mana bf suka jeling-jeling tu, takpe, biar je, tunggu dah kawen, then buat apa i cakap ni. Let them know that they are lucky to have u and when they see how sexy u gals could turn out to be, they will be glad because only they have the opportunity to see it.

;P


BRING IT ON BABY!!

7 comments:

Sachi Asukai said...

wow!superb!huhu..nice entri dear=)

Azah Arjuna said...

suka jugak! good one diba :)

Adibah Amalina said...

*blushing*
thanks gals!

afiff edogawa said...

nice video... haha... laki ke pompuan tu?

Adibah Amalina said...

afiff, ko teka la. hahaha

:P

zackpeace69 said...

bagos2...
bk sket pemikiran org skrg...
=)

ain abdul halim said...

nice babe!