Sebab Kenapa Perlu Blaja Lap Dance Dan Pakai Mini Skirt..

Tuesday, June 22, 2010


~NiCe Outfit Ni~






Pernah tak dengar pasal lelaki yang suruh isteri dia bertudung tapi akhir nya lari kejar perempuan yang seksi, tak bertudung dan meletop habis??

Bila dengar macam ni, macam geram je kan,, ape punya jantan lah, suruh bini tutup litup, last-last pergi kejar perempuan yang suka terkinja2 menari kat disco, yang seksi sana sini yang baju tersembul semua.

Pikir-pikir memang geram, tapikan, tak kan nak give up macam tu je kan? Kalau perempuan tu seksi, kita pun boleh seksi, tapi bukan dengan cara pakai baju tak cukup kain dan terkinja-kinja kat disco jugak macam perempuan-perempuan low class tu.


Wanita yang bertudung, tak perlu lah tanggal tudung dan pakai seksi-seksi juga bila keluar sebab rasa tercabar tengok wanita seksi yang lain.Bak kata pepatah, "Kalau orang terjun banggunan, tak kan la kita nak ikut terjun jugak kan?"

So be smart gals! We are more attractive then them ,frankly speaking. Bila kita tutup, orang lagi tertanya-tanya, orang lagi nak tau, tapi kalau dah tunjuk habis?? Then tak ada apa yang menarik dah, sebab semua orang dah tengok..

Kita boleh pakai seksi-seksi, pakai mini skirt, pakai la baju singkat mana or seksi mana pun, BOLEH! Tapi bila kat rumah, pakai cantik-cantik, pakai lah seksi-seksi untuk husband kita je,OK???


Blaja lah lap dance or poll dance or dirty dance. Anything! Tak apa blaja benda-benda tu, but praktik kan pada suami korang je, bukan kat jantan nite club.


So, Gals! next time ur husband or ur bf jeling kat gals yang seksi-seksi tu, jangan marah, instead, u lawan balik. Dress up cantik-cantik, Make up cantik-cantik, Pakai seksi-seksi, and get back ur husband attention. Yang belum kawen pulak, yang mana bf suka jeling-jeling tu, takpe, biar je, tunggu dah kawen, then buat apa i cakap ni. Let them know that they are lucky to have u and when they see how sexy u gals could turn out to be, they will be glad because only they have the opportunity to see it.

;P


BRING IT ON BABY!!

video

Siapa yang JAHAT? Lelaki ke Perempuan?

Sunday, June 6, 2010
Setiap kali kita dengar, lelaki ada hubungan sulit, or flirting, mesti kita akan cakap, all guys are the same. Jahat! Gatal! Tak de hati perut!. Semua la,, saya pun akan cakap benda yang sama. Yela, mesti la kita stand up for girls kan.

Tapi, bila pikir balik betul2, sebenarnya siapa yang lagi kejam, lelaki yang mengatal tu ke, atau perempuan yang dah tau lelaki tu sudah di miliki, sudah mempunyai pasangan, tapi masih tetap mahu melayan?

Hahahaha,, pikir betul2. Bila saya berborak dengan mak saya, mak tanya soalan ni kat saya, terus saya terdiam. Dalam hati, mengia kan kata mak.

Lelaki, memang lumrah nye suka melayan(laki jgn marah ye).. Tapi, bila perempuan nya suka di layan so laki tu melayan la.

So, kesimpulan yang saya dapat, sebenarnya yang kejam itu perempuan, memang lelaki salah jugak sebab melayan, tapi hal cerai berai, rampas merampas ni tak kan jadi, kalau perempuan tu sendiri tak layan hak milik orang. Bagaimana, seorang wanita yang lembut muka nya, yang di ciptakan dengan kasih sayang dalam hati nya, sanggup membina kebahagiaan nya di atas penderitaan orang lain? Kenapa wanita itu sanggup merampas seorang lelaki bergelar ayah dan suami orang? Tidak ada sekelumit rasa kasihan kan pada anak2 wanita yang dianiya itu?

Kerana itu la saya katakan, yang tidak berhati perut itu sebenar Wanita. Kepada wanita2 yang suka mencuri hak orang pula, cuba bayangkan sekiranya ayah anda lari mengikut perempuan lain, dan mengabaikan anda dan mak anda. Suka? Bayangkan keadaan anda sekirannya milik anda yang di rampas. Sakit tak?

Pada laki2 plak, jangan terlalu ikut kan sangat nafsu tu, berfikir menggunakan akal, bukannya berfikir menggunakan nafsu.

Musuh wanita yang utama sebenarnya adalah wanita sendiri, bukan lelaki.

Remember, woman don't steal other woman's man. Only a bitch would do such thing.
Be a Woman NOT a BITCH.


:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, June 22, 2010

Sebab Kenapa Perlu Blaja Lap Dance Dan Pakai Mini Skirt..



~NiCe Outfit Ni~






Pernah tak dengar pasal lelaki yang suruh isteri dia bertudung tapi akhir nya lari kejar perempuan yang seksi, tak bertudung dan meletop habis??

Bila dengar macam ni, macam geram je kan,, ape punya jantan lah, suruh bini tutup litup, last-last pergi kejar perempuan yang suka terkinja2 menari kat disco, yang seksi sana sini yang baju tersembul semua.

Pikir-pikir memang geram, tapikan, tak kan nak give up macam tu je kan? Kalau perempuan tu seksi, kita pun boleh seksi, tapi bukan dengan cara pakai baju tak cukup kain dan terkinja-kinja kat disco jugak macam perempuan-perempuan low class tu.


Wanita yang bertudung, tak perlu lah tanggal tudung dan pakai seksi-seksi juga bila keluar sebab rasa tercabar tengok wanita seksi yang lain.Bak kata pepatah, "Kalau orang terjun banggunan, tak kan la kita nak ikut terjun jugak kan?"

So be smart gals! We are more attractive then them ,frankly speaking. Bila kita tutup, orang lagi tertanya-tanya, orang lagi nak tau, tapi kalau dah tunjuk habis?? Then tak ada apa yang menarik dah, sebab semua orang dah tengok..

Kita boleh pakai seksi-seksi, pakai mini skirt, pakai la baju singkat mana or seksi mana pun, BOLEH! Tapi bila kat rumah, pakai cantik-cantik, pakai lah seksi-seksi untuk husband kita je,OK???


Blaja lah lap dance or poll dance or dirty dance. Anything! Tak apa blaja benda-benda tu, but praktik kan pada suami korang je, bukan kat jantan nite club.


So, Gals! next time ur husband or ur bf jeling kat gals yang seksi-seksi tu, jangan marah, instead, u lawan balik. Dress up cantik-cantik, Make up cantik-cantik, Pakai seksi-seksi, and get back ur husband attention. Yang belum kawen pulak, yang mana bf suka jeling-jeling tu, takpe, biar je, tunggu dah kawen, then buat apa i cakap ni. Let them know that they are lucky to have u and when they see how sexy u gals could turn out to be, they will be glad because only they have the opportunity to see it.

;P


BRING IT ON BABY!!

video

Sunday, June 6, 2010

Siapa yang JAHAT? Lelaki ke Perempuan?

Setiap kali kita dengar, lelaki ada hubungan sulit, or flirting, mesti kita akan cakap, all guys are the same. Jahat! Gatal! Tak de hati perut!. Semua la,, saya pun akan cakap benda yang sama. Yela, mesti la kita stand up for girls kan.

Tapi, bila pikir balik betul2, sebenarnya siapa yang lagi kejam, lelaki yang mengatal tu ke, atau perempuan yang dah tau lelaki tu sudah di miliki, sudah mempunyai pasangan, tapi masih tetap mahu melayan?

Hahahaha,, pikir betul2. Bila saya berborak dengan mak saya, mak tanya soalan ni kat saya, terus saya terdiam. Dalam hati, mengia kan kata mak.

Lelaki, memang lumrah nye suka melayan(laki jgn marah ye).. Tapi, bila perempuan nya suka di layan so laki tu melayan la.

So, kesimpulan yang saya dapat, sebenarnya yang kejam itu perempuan, memang lelaki salah jugak sebab melayan, tapi hal cerai berai, rampas merampas ni tak kan jadi, kalau perempuan tu sendiri tak layan hak milik orang. Bagaimana, seorang wanita yang lembut muka nya, yang di ciptakan dengan kasih sayang dalam hati nya, sanggup membina kebahagiaan nya di atas penderitaan orang lain? Kenapa wanita itu sanggup merampas seorang lelaki bergelar ayah dan suami orang? Tidak ada sekelumit rasa kasihan kan pada anak2 wanita yang dianiya itu?

Kerana itu la saya katakan, yang tidak berhati perut itu sebenar Wanita. Kepada wanita2 yang suka mencuri hak orang pula, cuba bayangkan sekiranya ayah anda lari mengikut perempuan lain, dan mengabaikan anda dan mak anda. Suka? Bayangkan keadaan anda sekirannya milik anda yang di rampas. Sakit tak?

Pada laki2 plak, jangan terlalu ikut kan sangat nafsu tu, berfikir menggunakan akal, bukannya berfikir menggunakan nafsu.

Musuh wanita yang utama sebenarnya adalah wanita sendiri, bukan lelaki.

Remember, woman don't steal other woman's man. Only a bitch would do such thing.
Be a Woman NOT a BITCH.


:)